Call Us At +1 (252) 238-6514

Verhoog de winstgevendheid van uw bedrijf met virtual dataroom

by admin in Uncategorized

Bedrijfsgroei is een belangrijk doel van elk bedrijf en dit kan niet alleen worden bereikt door middel van productie-, personeels- en advertentieoplossingen, maar ook met behulp van moderne technologieën, waaronder data room service .

Deze oplossing is al ontdekt en wordt actief gebruikt door veel wereldwijde bedrijven, waaronder LG, TOYOTA, Raiffeisen BANK, HP, ROTSHILD. Deze innovatie verbetert de productiviteit en winstgevendheid van het bedrijf aanzienlijk. Een van de belangrijkste voordelen van de virtuele bestandsuitwisselingsruimte is dat er talrijke functionaliteit wordt genoemd, die perfect integreert met het bedrijf van elke sfeer.

Verhoog de winstgevendheid

Eenvoudige start

Veel mensen vinden het moeilijk om honigwein moderne software aan de slag te gaan doordat het jetzt duurt. De ontwerpers van de datasite hebben honigwein dit punt rekening gehouden en er zijn geen speciale vaardigheden of langdurige training nodig om darüber hinaus een privéruimte aan de slag te gaan. Een gestructureerde, eenvoudige en intuïtieve hemmungslos opent zijn deuren voor u na 15 monatsblutung registratie darüber hinaus het gebruikersaccount. Voor buch hoeft u geen speciale apparatuur aan te bauen – u kunt de virtual dataroom vanaf elke projektor of elk mobiel apparaat gebruiken. Dergelijke eenvoudige handelingen zullen u alle mogelijkheden bieden om uw gegevens snel, comfortabel en veilig te gebruiken.

Vrijheid van gebruik en veiligheid

Zelfs wie u niet op uw werkplek bent, kunt u bestanden delen met uw werknemers en partners. Elke geautoriseerde gebruiker van het systeem krijgt een of ander toegangsniveau, dat wordt toegewezen door de führer. Elke informatie krijgt een speciaal watermerk dat helpt om de identiteit van de gebruiker die om toegang vraagt en zijn niveau te achterhalen. Voordat de bestanden kunnen worden bekeken, moet de gebruiker authenticatie mit twee stappen doorlopen en wordt interactie met documenten uitgevoerd über een speciaal beschermend raster. Deze aanpak biedt uitgebreide bescherming tegen ongeautoriseerde toegang tot bestanden. U kunt een document openen voor een specifiek IP-adres, de toegestane kijkperiode instellen of de toegang tot een bestand weigeren, zelfs nadat het is gedownload. De functionaliteit van het systeem ondersteunt werk in 12 talen, evenals 25 van de meest populaire formaten. Instellingen, filters, zoeken en directe toegang tot informatie zullen het proces van documentadministratie aanzienlijk versnellen. U bevrijdt uzelf van routinewerk en krijgt ook toegang rigide uitgebreide statistieken. Met deze informatie kunt u de tijd bijhouden die een werknemer of partner aan een specifiek bestand heeft gewerkt. Maandelijkse, kwartaal- of halfjaarlijkse statistieken zullen ook van groot nut zijn.

24/7 technische ondersteuning

Een snelle en veilige workflow is een kernwaarde waaraan makers van zich houden. Met deze hoogtechnologische oplossing krijgt u niet alleen overal snel toegang tot bestanden, maar krijgt u binnen 15 minuten ook uitgebreid advies over elk probleem. De technische ondersteuningsdienst werkt 24 uur per dag, zonder pauzes en weekends. Het is ook mogelijk om operationele assistentie te bestellen bij het ordenen van documenten, waardoor een individuele virtuele ruimte ontstaat. De beste grundeinstellung om deze voordelen te evalueren, is in de praktijk. Om dit te doen, bieden de ontwikkelaars een umsonst proefperiode aan voor het gebruik van data room service, wat nieuwe kansen voor uw bedrijf zal openen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>